GRØNLAND FLOT REPRÆSENTERET PÅ MODEUGEN I KBH

isaksen-top
Tekst & foto af greenland today, Fashion Team, KBH
02 FEB 2014
Flere af Grønlands bedste designere har fået stor opmærksomhed på Copenhagen Fashion Week.
isaksen-strib (1)
Nogen af de smarte nyheder fra Isaksen Design.
Isaksen Design
– I 2010 og 2011 mærkede vi at krisen også havde ramt modebranchen, men nu er der kommet gang i den igen, siger Nickie Isaksen fra Isaksen Design.
isaksen-400 isaksen-225
– Vi har solgt godt i Grønland og Danmark. Vores næste store skridt er at komme længere ud i verden, og heldigvis mærker vi en stor interesse, fortæller hun.
 great-greenland-400great-greenland-225
Elegante pelse blev sammen med smarte tasker og andre accessories vist frem på Great Greenland’s stand.
Great Greenland
– Vi mærker en voksende interesse for vores produkter, blandt andet fra Rusland, fortalte Sales Manager Bente Nørkjær Knap fra Great Greenland.
– Der er også positiv opmærksomhed på vores nyeste kreationer, hvor vi kombinerer stof med f.eks. en kant eller ærmer af skind, forklarede hun.
bibi-630
Fra catwalken ved Bibi Chemnitz modeshow. Læs om modeshowet og se flere billeder her.
Bibi Chemnitz
Designer Bibi Chemnitz holdt et trendy modeshow på Københavns Rådhus, hvor flere hundrede var mødt frem for at se hendes nyeste kollektion, der bød på mange spændende nyheder.
ursula-230 ethnoboot-395
Ursula Reiding fra Bror & Søster i en kreation fra det Nuuk baserede Inuk Design. I hånden har hun en af de spændende støvler fra Ethnoboot.
Bror & Søster
– Copenhagen Fashion Week er mærkbart bedre i år, siger Ursula Reiding fra butikken Bror & Søster i Nuuk, der som andre i modebranchen deltager som indkøber for at finde nyheder.
– CIFF Messen i Bella Center virker bedre end tidligere år, bemærker Ursula.
qiviut-230 qiviut-395
Anita og Mia Høegh fra Qiviut. En af Qiviut’s egne nyheder er en smart hue i sælskind, der kan bruges med og uden kvast, da denne er fastgjort med en trykknap, og nemt kan sættes på og tages af.
Qiviut
Anita og Mia Høegh fra Qiviut butikkerne i Sisimiut og Nuuk, forhandler primært deres egne designs og produkter som bl.a. moskusuld.
– Vi er faktisk midt i indhandlingen af moskusskind i Grønland, men er inviteret med på messen af det Islandske brand Cintamani som vi forhandler, fortæller Anita Høegh.
– Nu vi er her, ser vi selvfølgelig også efter andre produkter i naturmaterialer, der passer ind i vores koncept, fortæller Anita, og afslører at de har fundet flere spændende ting.
– Det er også vigtig for os, at se de kommende trends og farver, så vi kan se om vi er på samme vej med vores egne designs, forklarer Mia Høegh.