TIL ARKTIS

Til Arktis
Af greenland today via IMAX og Warner Bros. Entertainment Inc. Foto: Shaun MacGillivray.
17 APR 2012 
Den nye film »To The Arctic« tager dig med på en aldrig før set rejse, ind i dagliglivet for en isbjørnemor og hendes to syv-måneder gamle unger, som de navigerer rundt i den skiftende arktiske ødemark der er deres hjem.
Fængslende, eventyrlystne, og intime optagelser bringer dig tæt på familiens kamp for at overleve og trives i et rent miljø af smeltende is, enorme gletsjere, spektakulære vandfald og majestætiske snefyldte bjergtoppe.
IMAX-to-the-arctic-strib-01
Filmen
En ekstraordinær rejse til toppen af verden, hvor dokumentarfilmen »To The Arctic« beskriver den ultimative fortælling om overlevelse.
Meryl Streep er fortæller i den engelske version, lavet specielt til IMAX biografer. Spilletid: 40 min.
Warner Bros Pictures og IMAX ® underholdningsfilm og MacGillivray Freeman Film har lavet »To The Arctic«  en One World One Ocean præsentation, instrueret af Greg MacGillivray.
Skrevet og redigeret af Stephen Judson, og produceret af Shaun MacGillivray.
Musikken er af Steve Wood, med sange af Paul McCartney.
IMAX-to-the-arctic-strib-02
Lærerig
IMAX film er designet til at uddanne og oplyse så meget som de er til at underholde. De præsenterer ny, relevant viden på et stærkt, populært medium der inspirere til debat i klasseværelserne, skriver IMAX.
»Vidste du f.eks., at isbjørne kan svømme så hurtigt som 10 kilometer i timen? De er også set svømme næsten 700 kilometer….«
Læs mere om »To The Arctic« <her>
 
Klik på billederne forneden, for større foto eller download dem som baggrund. Du kan gøre det samme på »To The Arctic’s« hjemmeside.
greenland-today-to-the-arctic-01
greenland-today-to-the-arctic-02
greenland-today-to-the-arctic-03
greenland-today-to-the-arctic-04
greenland-today-to-the-arctic-05
greenland-today-to-the-arctic-06
greenland-today-to-the-arctic-07