PILU EGEDE NIELSEN

Pilu Egede Nielsen

23 år, studerer eskimologi på Københavns universitet.
Følger du med på vores Greenland Fashion side på Facebook?
Jeg følger med når der dukker noget nyt op. Jeg synes siden er rigtig god, da den har lidt af det hele. Som turist kan det være meget rart at få et lidt dybere indblik i befolkningen. Den viser ikke kun de traditionelle værdier, men også nutidens ungdom, hvilket jeg synes er rigtig godt.
Hvad betyder mode for dig?
Mode er vigtigt for mig. Mit tøj og stil viser hvem og hvordan jeg er som person. Nogle gange har jeg lyst til at have det mest afslappede og behagelige tøj på, og andre dage giver jeg den fuld gas med pænt tøj og flot makeup. Det kommer an på mit humør.
Photo-Mary-Bardalian-Shop-Binzers-art-408 pilu-217
Går du meget op i dit tøj, sko, tasker, smykker, ure, briller, etc…?
Ja. Jeg synes min stil har ændrer sig hele tiden. Engang gik det mest ud på at have en ren stil, der var piftet op med smykker. I dag er det mest de små detaljer i mit tøj der pifter mit outfit op.
Når jeg skal til fest, kan jeg godt lide store øreringe og en lille taske. Førhen var det mest stramme små kjoler jeg havde på til fester, men nu er det mest jeans og højhælede sko. Når man føler sig tilpas i det tøj man har på, ser man også pænest ud.
Hvad er det vigtigste for dig, som skal se godt ud?
Håret. Jeg har haft langt hår i mange år, men nu hvor jeg er blevet korthåret, er det håret der har fået førsteprioriteten. Jeg bruger læbestift til hverdag for at fremhæve mine læber og blush i kinderne for at fremhæve mine kindben. Jeg synes det er vigtigt at fremhæve det man bedst kan lide ved sig selv.
vila-strib
Har du nogen favorit mærker?
Vila, minimum.
minimum-strib
Hvor handler du mest?
Da jeg er studerende går jeg efter det billigste. H&M og Gina Tricot er favoritterne. Hvis der er noget dyrt jeg virkelig gerne vil have, søger jeg efter det på dba.dk eller trendsales.
Har du overvejet at blive model?
Nej. Jeg har prøvet at være model for skind og pels-produkter en enkelt gang. Det var meget sjovt, men ikke noget jeg vil lave professionelt. Det er som regel tynde modeller med lange ben, man ser i medierne og min kropsbygning er slet ikke tynd og langbenet. Jeg har former.
pilu-154 pilu-154-1 pilu-154-3 pilu-154-2
Hvad ser du først på når du møder en mand?
Om han er høj og gerne lidt muskuløs. Hans hænder må gerne være store og muskuløse. Det kan jeg godt lide hos en mand.
Har du nogen »idoler« rent stilmæssigt?
Nej. Jeg bliver inspireret af folk jeg ser på gaden og i de forskellige dame-blade.
Det er vigtigt at være sig selv. De mest fascinerende og spændende mennesker jeg har mødt, havde deres egen stil! Undgå at kopiere for meget. Det er de små detaljer der tæller.
pilu-154-4 pilu-154-5 pilu-154-6 pilu-154-7
Hot or Not:
Tatoo? HOT! Især sleeves på mænd.
Piercinger? Det kommer an på hvor – og hvor mange.
Andre kropsudsmykninger? Not
Hatte? Hot. Selvfølgelig kommer det også an på hvordan de ser ud og hvordan man bruger dem.
Stærke farver? Hot! Men med måde.
pilu-446 pilu-179