MILLIONER TIL TRUE NORTH GEMS

Rubiner

True North Gems laver aftale med Greenland venture

greenland today, Vancouver
 
01 MAR 2013
True North meddeler at en finansiel aftale med Greenland Venture A/S, er på plads.
Greenland Venture investerer 4,5 mio. DKK i True North’s helejede grønlandske datterselskab True North Gems Greenland (TNGG).
Indskud og lån
Pengene vil blive brugt til driftskapital, offentlige høringer og andre grønlandske anliggender under de sidste faser af godkendelsesprocessen for Aappaluttoq Rubin Projektet.
Investeringen består af en 500.000 DKK egenkapital indskud til TNGG og et 4 mio. DKK kommercielt lån med 10% årlig rente.
Indskuddet vil blive udstedt til Greenland Venture som aktier.
Greenland Venture har dermed ret til at udpege et bestyrelsesmedlem hos TNGG.
Lånet har en 60 måneders løbetid og tilbagebetalingen garanteres af True North.
Nick-Hougthon
CEO, True North Gems, Nick Houghton.
God investering
– Greenland Venture ser potentialet i den spirende grønlandske mineindustri og søger samtidig at vise deres tro på den grønlandske drift og udvikling, siger True North Gems Administrerende direktør Nick Houghton.
Greenland Venture A/S har specialiseret sig i at yde risikovillig finansiering til virksomheder, der opererer i Grønland.
Fondens investeringsstrategi er primært rettet mod mindre og mellemstore virksomheder i Grønland, eller virksomheder som på anden måde har generel interesse for det grønlandske samfund.
Forudsætningen er, at det skal dreje sig om kommercielt bæredygtige aktiviteter, som direkte eller indirekte skaber merværdi for Grønland gennem eksport – eller importhæmmende produktion og serviceydelser.
Karsten-Hoey
CEO, Greenland Venture, Karsten Høy.
– Vores opgave er at investere i udviklingen af Grønland; vi ser det som en oplagt mulighed for at vise vort tillid til landet, dets potentiale indenfor mineindustri og i Aappaluttoq Rubin Projektet, siger Karsten Høy, Administrerende direktør i Greenland Venture.
Transaktionen er betinget af den canadiske børs godkendelse.

True North Gems Inc. TGX: TSX-V