LILI CHEMNITZ

Lili-Chemnitz-630

Lili Chemnitz

25 år, studerer HF i København
Følger du med på Greenland Fashion siden?
Jeg har først opdaget siden nu. Hvis Greenland Fashion popper op på min newsfeed på facebook, kommer jeg jo til at følge med til hverdag.
Nogen ting du synes siden mangler eller kan gøre for at blive bedre?
Jeg savner lidt at det meste ikke behøver at ligne hverdagstøj. Jeg synes godt at mode må være lidt provokerende, men ikke nødvendigvis på en vulgær måde.
Meget af det ligner at folk befinder sig i sine komfort-zoner, men når man bevæger sig udenfor dem bliver der plads til udvikling, hvilket livet handler om. Så jeg kan rigtig godt lide coverbilledet. Greenland fashion er et godt tiltag.
 Lili-Chemnitz-207 Lili-Chemnitz-207-1 Lili-Chemnitz-207-2
Hvad betyder mode for dig?
Det betyder at jeg kan udtrykke mig. Jeg har mange forskellige tøjstile og den tøjstil jeg vælger for dagen, udtrykker mit humør. Det er fedt at have noget at vælge imellem, bare man gennemføre stilen, så er det lige meget om det er det ene eller det andet.
Går du meget op i dit tøj, sko, tasker, smykker, ure, briller, etc…?
Det gør jeg. Jeg bruger lang tid på at sammensætte mit tøj, da jeg også tænker meget grafisk. Jeg føler mig bedst tilpas, hvis det hele matcher.
Lili-Chemnitz-312 Lili-Chemnitz-312-1
Hvad er det vigtigste for dig, som skal se godt ud?
Balancen. Hvis jeg har rigtig fint tøj på til hverdag, nedtoner jeg makeuppen lidt. Hvis jeg har en dag hvor jeg går i hængerøvsbukser, kompensere jeg med makeup. Det er vigtig for mig at der er lidt variation.
Har du nogen favorit mærker?
Mit budget er begrænset, så jeg bevæger mig ikke i den dyre ende af moden. Til gengæld synes jeg heller ikke at det er mærket der er afgørende, men den personlige stil og måden man sammensætter sit tøj. Jeg er vild med Triwa ure og OPI neglelakke. Derudover kan jeg rigtig godt lide at gå med de armbånd mine børn laver til mig.
Lili-Chemnitz-207-5 Lili-Chemnitz-207-4 Lili-Chemnitz-207-3
Hvor handler du mest?
Gina Tricot.
Jeg bruger gerne en hel dag i et shopping center for at finde, præcis det jeg leder efter.
Jeg shopper ofte online på trendsales og sider som missmartins.dk
Har du overvejet at blive model?
Jeg er blevet tilbudt at være statist, da jeg ikke er høj nok til at være model. Jeg takkede nej da jeg ikke kunne se mig selv, i de opgaver modelbureauet tilbød.
 Lili-Chemnitz-237 Lili-Chemnitz-388
Hvad ser du først på når du møder en mand? kvinde?
Jeg ser på deres udstråling og om de plejer sig selv.
Man kan også afkode hinanden en hel del, på tøjstilen. Før i tiden havde man erhverv i familien, religion eller klasseforskelle, som kunne give hinanden en idé om hvem hinanden var.
I dag »afkoder« vi hinanden og ser hinanden an, på valg af tøj. Hvis folk har Nike og Adidas på, fra top til tå, kan man regne ud at den person er sportsinteresseret. Har folk Dolce & Gabbana og Louis Vuitton på fra top til tå, har man højst sandsynligt at gøre med en person, som går op i penge.
Har du nogen »idoler« rent stilmæssigt?
Jeg har altid været vild med Victoria Beckhams overlegne stil. Jeg bliver inspireret til hverdag, af folk som går forbi, eller via blogs.
Lili-Chemnitz-630-strib
Noget vi ikke har spurgt dig om, som du gerne vil have med?
Yndlings citat: Style is very personal. It has nothing to do with fashion. Fashion is over quickly. Style is forever. – Ralph Lauren
Hot or Not:
Tatoo? HOT! Jeg er vild med store tatoveringer.
Piercinger? Hot. Jeg vil aldrig lade min næsepiercing vokse sammen.
Andre kropsudsmykninger, kæmpe huller i øre/næse? Jeg har ikke helt forstået formålet med stretch i ørene eller horn implants. Men det er med til at fuldføre en bestemt stil og det vil jeg altid synes er godt. Der skal være plads til os alle sammen, på vores store blå planet.
Hatte? Huer, hatte, caps, banadana.. Yes!
Stærke farver? Hvis de matcher, så endelig ja!
Lili-Chemnitz-630-1