KANGERLUSSUAQ LUFTHAVN PÅ VERDENSKORTET

flightsim-630

Nu kan man flyve rundt omkring Kangerlussuaq takket være ny grafik fra flightsim.gl

Af greenland today
26 MAJ 2012 
Ulrik Motzfeldt og hans Team fra Flightsim.gl har siden 2011 arbejdet på at lave grafik til Microsoft Flight simulator over Kangerlussuaq området, den mest anvendte lufthavn i Grønland.
Det er der nu kommet en færdig programpakke ud af, så brugere af programmet verden over, nu også kan flyve til Kangerlussuaq.
flightsim-1-630
Vil vise Grønland 
– For os er det et godt redskab til at vise vores dejlige del af verden for folk i hele verden, siger Ulrik Motzfeldt, der til daglig arbejder i Sisimiut som IT Chef for Qeqqata Kommunia.
– Det er rent hobby for mig. Vores egen lille virtuelle flyverden, hvor jeg og fire andre laver diverse ting til Microsoft Flight simulator, og viser Grønland i 3D med landskab og bygninger.
flightsim-2-630
Stor efterspørgsel
– Vi har kontakt til rigtige piloter fra andre lande. Mange af dem beder om kontakt information på de steder de nu gerne vil flyve til i Grønland, efter at have set dem i Flight Simulator.
– Især efter vi havde udgivet Narsarsuaq X (Atlantlufthavn i Sydgrønland) der åbnede manges øjne for vores del af verdenen.
– Tilbage i oktober/november sidste år, kom så der mange henvendelser om Kangerlussuaq, at vi besluttede at lave området.

En flyvetur i Kangerlussuaq området med ny grafik fra flightsim.gl til Microsoft
Prøvetur
For folk der ikke selv har programmet, har Ulrik Motzfeldt og hans Team fra Flightsim.gl lavet filmen der kan ses ovenfor som et eksempel.
Spænd sikkerhedsbæltet og nyd turen over Kangerlussuaq lufthavn, fjorden og turen langs indlandsisens kant.
flightsim-LOGO
 
 
Interesserede kan købe Kangerlussuaq X til Microsoft Flight simulator via simMarket <her>
flightsim-5-630
Se også denne helikoptertur over Kangerlussuaq lufthavn

Kangerlussuaq Airport Scenery from Flightsim.gl
flightsim-3-630 flightsim-4-630 flightsim-6-630 flightsim-7-630 flightsim-TEAM