IRONBARK ZINC ÅRETS MINERAL EFTERFORSKER

ironbark-pris
Jørn Skov Nielsen fra Ministeriet for Erhverv og Råstoffer, uddelte prisen »Greenland Prospector & Developer of the Year 2013« til Jonathan Downes, CEO i Ironbark Zink Ltd.

 

Ironbark Zink modtager den prestigefyldte pris »Greenland Prospector og Developer of the Year« 2013
Af greenland today, Toronto
07 MAR 2013
Ironbark Zink modtager den prestigefyldte pris »Grønland Prospector og Developer of the Year« 2013.
Virksomheden får prisen for at gøre en betydelig indsats i Citronen Fjord i det nordøstlige Grønland, hvor de er involveret i et større efterforskningsprojekt efter zink og bly.
camo-citronen
Kriterier
Kriterierne for tildeling af prisen er, at den gives til en virksomhed eller en person, der har været aktiv inden for efterforskning, og har vist initiativ og innovation samt inspireret andre virksomheder til hvordan man efterforske i Grønland.
Andre krav for tildelingen er god miljøpraksis og social ansvarlighed.
Toronto
Prisen blev uddelt på olie og mineral messen »PDAC« i Toronto til Jonathan Downes, administrerende direktør for Ironbark.
Grønland var vært for en »Grønlands dag«, hvor mere end 150 mennesker fra mineralindustrien deltog og hørte om mulighederne indenfor mineralefterforskning i Grønland.
camp-citronen
Vinderen
Ironbark Zink er et australsk selskab noteret på den australske fondsbørs.
Selskabet sigter mod at opbygge aktieværdi både gennem udforskning og udvikling af projekter – og samtidig en aktivt udvidelse af antallet af projekter kontrolleret af Ironbark Zink.
Med andre ord besidder Ironbark Zink omfattende teknisk og ledelsesmæssig erfaring i minesektoren.
Sidste år gik prisen til Avannaa Resources.
Se mere
camp-citronen-1