FØRSTE GRØNLANDS UGE NOGENSINDE I NEW YORK

Galya Morrell 1

Galya Morrell 2 Galya Morrell 3

  

Første Grønlands uge nogensinde i NYC

  
Af Galya Morrell, greenland today, New York
  
09. FEB. 2012
 
Den prisbelønnede spillefilm Inuk, grønlandsk musik, dans, historiefortælling, kunsthåndværks workshops, spil og kaffemiks er i centrum på Scandinavia House – Nordisk Center of America – i New York fra februar 29 til 3 marts.
  
– Børnene fra Uummannaq Musik / Uummannaq Børnehjemmet kommer og det er det vigtigste af alt, siger Galya Morrell, en medstifter af Uummannaq Music, og selv fra – og nu tilbage i – New York.
  
– Det er så spændende! Du kan ikke forestille dig, hvor mange e-mails og telefonopkald fik vi i morges. Nu er jeg bange for, at 160 pladser på Scandinavia House’s Teater vil blive udsolgt inden ugen er omme.
  
– Uummannaqs børn kommer til NYC! Alle disse børn er erfarne opdagelsesrejsende på havisen, men at nå toppen af ​”the ​Big Apple” (New York/Red.) vil være en ekspedition af en hel anden karakter!
  
Om begivenhederne
The Tale of Uummannaq
Torsdag 1 marts
Gratis adgang
The Scandinavian House <See more>
  

Billeder af Galya Morrell
The Tale of Uummannaq og Ajajajaja – Galya Morrell’s korte dokumentarfilm og foto-udstilling formidler historien om Uummannaq, en isoleret landsby i det nordlige Grønland i fare for at forsvinde.
  
Et unikt projekt blev startet her for tre år siden som et samarbejde mellem lokale fangere og internationale kunstnere med henblik på at bygge bro over øens geografiske isolation og give denne by en ny chance.
  
Medstiftere af Uummannaq Musik, Joel Spiegelman, Galya Morrell, Ann Andreasen og Ole Jørgen Hammeken, kommer til at tale sammen om genoplivning af Ajajajaja, en kombination af musik, historiefortælling, og unikke grønlandske historiske værdier.
 
Se også:
 
Inuk – in New Nordic Cinema ( Engelsk )
  
29 februar og 2 marts
Onsdage @ 7 PM & fredage @ 6:30 pm
Hver $ 10 ($ 7 ASF medlemmer)

inukWEB

Saturday, March 3, 1 pm, 2012
$7 ($5 ASF Members), ages 4+
 greenland_childrens_dayWEB