CHRIS MACDONALD I GRØNLAND

Chris-MacDonalds-250
Foto: Chris MacDonald’s hjemmeside

Chris MacDonald besøger Grønland for første gang

Af greenland today
29 APR 2013
Chris MacDonald (født 10. januar 1973 i Seattle, USA)er en amerikansk foredragsholder, TV-vært og skribent, der har boet i Danmark siden 1999.
I USA var han bl.a. eliteroer på det Amerikanske Landshold. Chris MacDonald har også indgående erfaring med ultramarathonsport og i 2005 vandt han sølvmedalje i non-stop enkeltstart-cykelløbet »Race Across America«, fra kyst til kyst tværs over USA på cykel gennem både bjergkæden Rocky Mountains og Mojave-ørken.
Træner og meget mere
MacDonald arbejder med sundhed, træning og kost. Han er uddannet Cand. scient. i Human Fysiologi ved Københavns Universitet og er grundlægger af Sundhed i Balance og Strong Body – Strong Mind konceptet.
Chris MacDonald har medvirket i flere tv-programmer, blandt andet By på Skrump, Chris og Chokoladefabrikken, Chris på skolebænken, Chris på vægten og det aktuelle program U-Turn.
Første besøg
Han afholder foredrag og workshops om sund livsstil, motivation, personlig udvikling, lederskab, coaching og teambuilding over hele Danmark, og nu altså også for første gang i Grønland.
Desuden skal han starte et løb for den grønlandske gør maj sund bevægelse – »Maaji Nuan«, på onsdag kl. 18.00 i Nuuk, efter en kort peptalk for de deltagene løbere.
Se mere om løbet her 
Chris-MacDonalds-630