Anna Marie Nørager Bay

03.01

03.02

Anna Marie Nørager Bay

Fra Alluitsup Paa, Syd grønland. 25 år. Flyttede til Danmark i 2004
Mode
– Mode er over det hele. Det betyder vel meget i mit liv, i det at jeg kan surfe på nettet i timer bare for at se på mode, fx at se på Makeup tutorials, tøjmode på youtube, se hvad de unge i verden sætter ind på youtube. Pinterest er også en fed side at kigge ind på, med arkitektur, mode, kunst og alle mulige fede billeder. Så jo, jeg går vel lidt op i mode.
Tøj
– Til hverdag går jeg ikke så meget op i mit tøj. Jeg vælger noget der ser godt ud og er komfortabelt at gå rundt i. Men til begivenheder kan jeg godt finde på at alt skal være på »plads«. Looket skal fuldføres på en måde.
 03.0303.04 03.05
Sko
– Jeg elsker sko, og jeg kan ikke få nok af dem.
Tasker
– Dem tænker jeg ikke så meget på. Jeg bruger dem mest fordi en pige kan vel ikke undvære tasker. Vi har jo så mange ting, vi skal gå rundt med, at det er nødvendigt.
Accessories
– Man kan altid pifte et kedeligt look op. Jeg går selv meget op i grønlandske smykker. Det gør jeg fordi, folk skal kunne se, at jeg har en tilknytning til Grønland. Man kan desværre ikke se på mig, at jeg har grønlandske aner. Derfor er det vigtig for mig at bruge grønlandske smykker.
Uddannelse
– Jeg er på jagt efter en elevplads, men det er desværre svært. Så folk skal bare sige til. Jeg har taget et HGS, så det kan være indenfor, kontor med et speciale af en art, f.eks. administration, økonomi, rejseliv, eventkordinator, mediegrafiker eller andet. Jeg er åben for alt! 
03.06 03.07
Grønland
– Jeg vil meget gerne tilbage til Grønland, hvis jeg kan finde arbejde og bolig.
Model
– Jeg har ikke overvejet at blive model, det har jeg altid været for lille til. Men jeg har da engang været på »catwalken« til et fashion show i Manhatten night club i Nuuk.
– Min veninde som var i elev i butikken Infashion spurgte om jeg ville være med. Det var en super oplevelse.
03.08
Mærker
– Jeg har ikke nogen favorit mærker. Jeg køber det der ser godt ud på min krop. God mode behøver ikke at koste kassen. Dog handler jeg mest i H&M og New Yorker, flot, god og billig mode.
Det ser jeg på
– Folks øjne, om der er livsgnist og godhed, er tit det jeg leder efter i folk når jeg ser dem for første gang.
– Blake Lively stil og smukke kvinder som Marylin Monroe, Elizabeth Taylor og jeg elsker Coco Chanels evige stil.
03.10  03.09 03.1103.12
Tattoo, Piercinger, Dermals
– Alt med måde. Jeg har selv to tattoos, og vil gerne have flere. Piercinger har jeg også, og vil nu gerne prøve dermals. Men når du ser på mine »idoler« så tænker jeg også på at det skal være diskret og elegant det jeg har og får lavet.
Hot
– Selvsikkerhed og kloge folk med hjerne. Der er hot når en dame med kurver viser sin femininitet og personlighed.
03.13
Not
– Jeg hader dårlig hygiejne og arrogance. Jeg kan ikke klare folk der smasker eller bider negle.
– Mænd i tætte gamachebukser der hænger…
Se mere og følg med på facebook
03.14